Pumbo.nl helpt auteurs met gratis schrijf- en redactieprogramma (copy)

Nieuws

Pumbo.nl helpt auteurs met gratis schrijf- en redactieprogramma

Het self publishing platform Plumbo.nl biedt vanaf februari 2022 auteurs de mogelijkheid zich voor een gratis schrijf- en redactie programma aan te melden. Plumbo.nl  is een nieuwe samenwerking aangegaan met het gecertificeerde bureau Schrijfopleiders, zo kunnen ze deze unieke dienstverlening mogelijk maken.

Schrijfopleiders beschikt over het keurmerk Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). “De vraag naar expertkennis omtrent redactie en coaching neemt snel toe onder auteurs. Met deze samenwerking vullen we deze hulpvraag perfect in door startende auteurs gratis professionele ondersteuning aan te bieden bij de realisatie van hun boek”, geeft Yordy Spoor, medeoprichter van Pumbo.nl, aan. “Met een uitgekiend stappenplan creëren auteurs een volledig manuscript of zorgen de experts van Schrijfopleiders voor een volledig geredigeerd en foutloos manuscript, dat klaar is voor publicatie. Op www.pumbo.nl/boek-schrijven/schrijfopleiding kunnen auteurs alle informatie lezen en zich direct aanmelden voor het gratis schrijf- of redactieprogramma.” 

Indirect is er tijdens de corona crisis een toenemende vraag naar expertkennis ontstaan. Het aantal mensen dat een boek wil schrijven en zelf wil uitgeven is flink toegenomen, meldt Pumbo.nl.

“Nederlanders hebben de afgelopen jaren massaal het plezier van het zelf uitgeven van een boek ontdekt. Met deze nieuwe gratis dienstverlening verwachten we dat ook auteurs in spe, die nu wellicht nog twijfelen aan hun schrijfcapaciteiten of de tijdsinspanning, de stap zetten om hun lang gekoesterde droom te verwezenlijken om een eigen boek te schrijven en daadwerkelijk te publiceren.” vertelt Yordy Spoor.

Redactie Bazarow

Nieuwsberichten

Lees hier het laatste nieuws vanuit Bazarow.

Deze week in Bazarow Magazine

Lees hier wekelijks interviews met schrijvers, voorpublicaties van nieuwe boeken, columns, de agenda en het laatste boekennieuws.

Voorpublicatie - Rubyfruit Jungle

Rita Mae Brown

Interview - Johann Hari

Marnix Verplancke

Interview - Onno van Gelder jr.

Hanneke van de Water

Column - Literatuur is niet neutraal

Liliane Waanders

Voorpublicatie - Twee kampen

 Tjeerd Schuhmacher

Column - Geweld

Roeland Dobbelaer

Special Oekraïne - Recensie Vorosjylovhrad

Serhi Zjadan

Special Oekraïne - Recensie Zulajka opent haar ogen

Guzel Jachina

Special Oekraïne - Recensie Rusland, Oekraïne en de Krim 

Anton Kruft

Special Oekraïne – Recensie Het Rusland van Poetin 

Angela Stent

Special Oekraïne – Recensie Donbas 

Ardy Beld

Special Oekraïne - Recensie We moeten het even over Poetin hebben

Mark Galeotti

Bereik maandelijks meer dan 450.000 boekenliefhebbers en -kopers!

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Bazarow

Agenda

Altijd ontvangen?

Meld je aan en ontvang dit gratis digitale magazine elke twee weken in je mailbox.